5 Essential Elements For Yangın kapısı fiyatları

Wiki Article

This web site, wherever you could find details about the hearth door, belongs to the corporate Junodoor. It's also possible to accessibility Junodoor enterprise information on This page and get information about the fireplace doors you would like.

Alarm merkezi sistemle kontrol odasına bağlıdır. Daha da işlevsel olan yangın kapısı alarmı türü, herhangi bir girişimde aktif olması halinde direkt olarak emniyet ekiplerine haber veren sisteme sahiptir.

Çelikten levha ve saclarla daha korunaklı hale getirilen modeller uygun imalat ve montaj standartlarına sahip olduğunda tam güvenlik hizmeti sunuyor.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile dumanı kesme ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde güvenli ortam oluşturur.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yanı sıra opsiyonel olarak alınan hidrolik kol ile daha sık kullanım sağlanabilir.

kaynağı değiştir]

Akordeon kapı modelleri ile de evlerde alan tasarrufu sağlanabilir. Akordeon kapılar kolaylıkla monte edilebilirler ve bu sayede kullanışlıdır. Ayrıca çizilme ve nem gibi olumsuz durumlardan etkilenmeyen modellerdir. Bunun yanında özel bir dizayna da sahip olması sayesinde kullanıcısına uzun bir kullanım imkânı sağlar. Tüm bunlara ek olarak bir iç kapıdan beklenen ısı ve ses yalıtımını yüksek oranda sağlamaktadır. Amerikan kapı modellerinde camlı veya camsız modeller mevcuttur fakat iç kapıda camsız modelleri daha yaygın olarak kullanılır. Farklı renk ve desenleriyle Amerikan panel kapı modelleri içerisinde evinizin dekorasyonuna en uygun modeli bularak tercih edebilirsiniz. Ev içerisinde kullanacağınız iç kapı modellerinden tercihinizi camlı iç kapı modelleri ile yaparsanız belirli bir miktarda ışık iletebilir bu sayede evinize daha ferah bir görünüm sağlayabilirsiniz. Bu see it here konu özellikle dairenin çOkay büyük odaları yoksa kuzey tarafına bakan pencereler veya tasarımda koyu renkler kullanıldığında önemli ve kurtarıcı bir çözüm olmaktadır.

Belirli bir süre yangının ve dumanın yayılmasını önleyen Sistem Odalarının, yangın kapılarının dayanıklı olması gerekmektedir. Sistem odalarında meydana gelebilecek olan sorunların, önlenmesi çAlright önemlidir. Bu açıdan bu alanda alev geçişini DEVAMI Yangın Kapısının Kullanım Alanları

Kat sayısı yediden fazla olan ya da yüksekliği twenty metreyi aşan binalarda yangın merdiveni bina içerisinde yapılmalı ve korunmuş olmalıdır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşcouldı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıkan dumanın ve yüksek ısının dışarı çıkmasını önlemek için kapının sapa sağlam kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Toplum arasında Yangın Kapısı Yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i okumak için tıklayın.

Yangın anında kullanılması gereken ve periyodik bkaraboğalarla tatbikatlar dışında kullanılmaması gereken yangın kapılarının yanlış amaçla kullanılmasını engellemek amacıyla caydırıcı özelliği sayesinde yangın kapısı alarmı kullanılmakta olup, gayet başarılı işlere imza attığı söylenebilir. Yangın kapısı alarmı konusunda uzman olan firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Kullanılan kapı fitili için duman sızdırmazlık şartı yoksa daha ekonomik kapı fitili kullanılarak daha ucuz üretim sağlanabilir.

Sadece yangın kapısı değil, kapıların kenarlarındaki dolgu maddelerinin de kimyasal olarak erimemesi, yanmaması ve gaz sızdırmaması gerekir.

Report this wiki page